Blendify Learning AB & DEKRA Industrial inleder samarbetare inför certifieringen av pannoperatörer

DEKRA Industrial AB och Blendify Learning AB erbjuder tillsammans ett sammanhållet erbjudande för utbildning av pannoperatörer inklusive provskrivning enligt AFS 2017:3.

Lösningen ger en flexibilitet för kunden att välja eller mixa utbildning online eller lärarledd utbildning på plats hos kund eller i DEKRAs lokaler. DEKRA erbjuder även provskrivning.


Blendify Learning är ett utbildningsföretag som sätter lärande främst genom att erbjuda blandade utbildningsformer för bästa inlärning. Målgrupperna är primärt yrkesverksamma med ett krav på behörigheter.

Vi är mycket glada för detta samarbete då vi kan erbjuda en fullt flexibel lösning för pannoperatörer, där deltagarna kan öva hela vägen fram till certifieringen, både genom utbildning men även genom en gedigen frågebank och tillgång till experter. Genom samarbetet med DEKRA kan vi nu erbjuda kunden en komplett tidseffektiv lösning för utbildning av pannoperatör säger Peter Bergermark, VD på Blendify Learning.


DEKRA är ett av världens topp 5 ledande provnings- och certifieringsföretag. Med innovativa tjänster bidrar DEKRA till ökad säkerhet på vägen, på jobbet och i hemmet. DEKRA verkar för ökad säkerhet inom en rad branscher via oberoende besiktning, provning och certifiering. DEKRA finns på 30 orter i Sverige.


I vår strävan att skapa värde för våra kunder känns det spännande att inleda ett samarbete med Blendify säger Anders Olsson, Sälj och Affärsutvecklingschef på DEKRA Industrial AB i Sverige. Vi har många befintliga kunder som idag efterfrågar en väg till certifiering som passar dem och att då kunna erbjuda en digital utbildningskomponent känns rätt. Tajmingen känns spännande då vi redan nu kan erbjuda skarpa certifieringsprov.


DEKRA Industrial AB har ansökt om ackreditering för att även kunna erbjuda certifiering av pannoperatörer.


Ytterligare information om DEKRA:s erbjudande:https://dekra-industrial.se ​Kontaktperson: Anders Olsson, Säljchef DEKRA Industrial AB / +46 10 455 14 18


Mer info om Blendify Learning och kursen hitta du här: www.blendifylearning.com Kontaktperson: Peter Bergermark, VD Blendify Learning / +46 70 670 04 92​