top of page

Hållbart Ledarskap - Anmäl intresse till deltagande i pilotgenomförande!

Vad är hållbart ledarskap? Hållbart ledarskap handlar om att skapa en win-win-win, mellan dig, dina medarbetare och din organisation. Om du inte är det bästa du kan vara, så ger du inte mest av dig själv och det gagnar ingen.

Vårt mål är att ge dig förutsättningar för att kunna nyttja olika ledarstilar utifrån dina förutsättningar, där insikter och kunskap väger tungt.

Du har kanske googlat runt och tittat på kurser som Ny som chef, Att leda, Transformativt ledarskap eller Full range Leadarship model eller någon annan utbildning, kanske i storleksordningen 3-8 dagar. Då har du kommit rätt, för vår utgångspunkt har varit att ge mer utveckling än en sådan kurs kan ge. Vår ambition har istället varit att utveckla ett innehåll grundat på vad forskning säger om ledarutveckling, där både tid, omfattning på innehåll och möjligheten att prova nya beteenden är nycklar. Du kommer helt enkelt komma längre genom ditt deltagande i denna kurs, där vi står bakom och bredvid dig under 6 månader.


Målet med programmet är att du efter avslutad kurs ska:

  • Ha bästa förutsättningar för att kunna utveckla ett hållbart ledarskap, genom ökad förståelse för dig själv, din potentiella karta framåt samt vad detta kommer kräva av dig.

  • Ha utvecklat ökad praktisk förmåga inom flera viktiga ledarskapsförmågor

  • Ha utvecklat en metodik som du kan ha med dig i din fortsätta karriär

  • Utvecklat dig själv genom att nyttja tidigare erfarenheter, ny input uppbackat av coach.

  • Att du genom programmet får möjlighet att utvecklas genom att ta med dig utmaningar från din vardag.


En film från kursen


Comments


bottom of page