top of page

Inbjudan pilot (!) Betong klass 3 - Element / Prefab - Onlinekurs med möjlighet till kundanpassning

Under Jan-Februari lanserar Blendify Learning en ny betongkurs. Kursen är inriktad mot företag och personer som producerar prefabricerade betongelement. En kurs som med intyget i handen visar på att man förstår betong, de olika arbetsmomenten, hur att arbeta säkert och på ett sätt som leder till god kvalitet. Nu inbjuds företag att till ett reducerat pris ges möjligheten att prova och bidra till fortsatt utveckling.


"Denna kurs är en naturlig väg för Blendify Learning, då vi sedan tidigare är det ledande digitala alternativet för betong klass 1,2 & 3 inom platsgjuten betong. Ambitionen är att fler ska kunna erbjudas utbildning och att vi tillsammans med kunder både ska kunna anpassa innehåll men också stödja onboarding av nya medarbetare och fortsatt utveckling av befintlig personal. Blendify Learning har som ambition att fortsatt leda utvecklingen av svensk betongutbildning, och jag vill påstå att vi gör det just nu tillsammans med våra samarbetspartners" säger VD Peter BergermarkMålet är att erbjuda en utbildning som kortar ned introduktionstiden av personal, bidrar till stärkt arbetsmiljö och minskade fel i produktionen. Kursen är förberedande inför klass 2 och erbjuder också fördjupningar in mot klass 2, för den som vill lära mer.

För dig som beställare erbjuder vi möjligheten att anpassa utbildningen in mot existerande introduktionsprogram, dvs inkludera och utveckla specifikt innehåll (läs mer) samt administrativa möjligheter att följa progress och resultat från kunskapskontroller med mera.

Kursinnehållet får du i en mix av text, bilder och inspelade filmer. Kursen har språkstöd för 20 språk. Hur det fungerar kan du se här
Comments


bottom of page