top of page

Blackweeks! - Betong klass 3 Platsgjuten och Prefab

Ser du en framtid inom bygg och betong? Då är det rekommenderat att du får örnkoll på byggmaterialet betong och den senaste utvecklingen inom klimatkompenserad betong! Fram till Black Friday så erbjuder vi ett prisreducerat kunskapslyft inom betong genom att sänka priset på våra populära kurser Betong klass 3 - prefab/element och Betong klass 3 platsgjuten betong.


Betong klass 3 är kurserna för dig som vill få koll (!) och kunna göra jobbet, men som inte har behov av en behörighet inom betong. Kolla längst ner för konkreta insteg mot klass 2 och klass 1.


SAMTLIGA BETONG KLASS 3 KURSER KOSTAR 4500 ex moms fram tom den 24 November. Passa på innan planerad prishöjning!Black weeks Betong klass 3 - erbjudande
Black weeks Betong klass 3 - erbjudande

Vad har andra sagt om kurserna som angivet 10 på sannolikhetsskalan att de skulle rekommendera kursen till vän eller kollega:


Betong klass 3 U - klicka här för att komma till kurssidan


Enkel att förstå. Bra med digitalt material där det är tydligt hur långt man kommit så man kan dela upp kursen på flera tillfällen.

Jenny Thönell, Projekteringsledare NCC

Bra att kunna göra kursen i sin egen takt och att ha möjlighet att gå tillbaka eller läsa om en text.

Marcus Arnér, Norrköpings kommun


Betong klass 3 E - klicka här för att komma till kurssidan


Väldigt bra upplägg. Lätt av navigera och förstå. Perfekt för personal som är helt nya inom prefabranschen David Örnefur - Starka betong AB

Otroligt bra handledare, snabbt svar av lärare. Gediget och tydligt utbildningsmaterial. Jonathan Nilsson - Veidekke AB

Tycker kursen var bra och enkel att ta till sig. Anton Svensson - Svenska cement AB Kursen är välstrukturerad och hjälpsam Lukasz Jarzembowski - Contiga AB


P.S Kände du till att du kan uppgradera din klass 3 platsgjuten betong till klass 2 inom 4 månader för 10000 ex moms och du har 3500 kronor rabatt på din klass 1 kurs som tidigare deltagare på klass 2.


Comments


bottom of page